Sponsorin mainos

”Molle” liivi koiralleni Onnille

Please Kirjaudu sisään tai Rekisteröidypitääksesi viestistä.
Tarina

Eilen nuo liivit saapuivat Suomeen ulkomailta ja pääsin postiin hakemaan töiden jälkeen. Haltioissani ajelin kotiin ja annoin tuon paketin olla avaamattomana koska rakastan pakettien avaamista ja täten päätin olla sen aikaa hypistelemättä kun syön iltapalan.

Eniten jännitin laatua sekä sopivuutta, mutta kaikki koituikin miltein täydelliseksi!

Kun lisämollet ovat saapuneet niin esittelen seuraavassa julkaisussa täällä wuh.fi -sivustolla mitä ensiaputarpeita laukkuihin tulee, esittelen radiopuhelimeni sekä muuta asiaan liittyvää tarpeistoa reissuille koiraa varten! Pysy kuulolla ja aloita vaikka julkaisujeni seuraaminen jos olet jo jäsen…

1

Kiinnitykset

Liiveissä on suuret klipsut kyljissä ja tämä on suojattu pehmeällä kankaalla ja kahdella yhteentulevalla kangaslipalla jottei karvoja jää lukkojen väliin, eikä myöskään hierrä kyljistä turkkia tai ihoa rikki.

2

Edessä olkapäiden kohdilla on metalliset klipsut myös suojattuina kahdella päällekkäisellä lipalla ja helposti kiristettävät tai löysennettävät, mahdollisuus myös pikairroittaa jos vaikka koiraa täytyy nostaa ylöspäin kantokahvasta niin tämä ei pääse pikairroituksella kuristamaan koiraa vaan tällöin jää hätävaraksi rintakehän ympärillä oleva kiinnitys. Toki kantamiseen liivejä ei ole tarkoitettu, mutta tämäkin asia otettu huomioon.

3

Leveys, pituus ja korkeus, syvyys ja mitä näitä ny on...

Liivit ovat kapealle koiralleni juuri hyvät, toki kuvassa hieman löysällä ja turkki hieman hämää, mutta tuon etuosan sivuille jalkoihin nähden jää kahdensormen verran tilaa, elikkä testissä koira pääsee liikkumaan erinomaisesti ilman että tuo liivi pääsisi hiertämään. Edessä kuin selässä tarrakiinnitys mahdollisille merkeille.

4

Hihnakiinnitykset

Kuten mainittua niin liivin etuosassa päällä on kantokahva sekä sen edessä on hihnalle kiinnike ja liivien rintakehänkohdalla on myös kiinnike hihnaa tai jotakin muuta varten.

5

Molletarraa

Kyljissä on molleja varten kiinnityspaikkoja jaolla 4x3 ja näihin on tulossa laukut piakkoin, omat laukkuni ovat pystysuuntaisia ja liian pitkiä koiranlinjoja sekä liikkumista ajatellen, vaakasuuntaiset mollet ovat näin pienelle koiralle parhaimmat ja samoten syvyydeltään pienet estävät tarttumisia metsässä risuihin yms.

6

Mihinkä tarkoitukseen?

En kuulu siihen ryhmään jotka laittavat koiralle hänen omat reissuruokansa kannettavaksi vaan mietin asiaa hieman ryhmien ulkopuolelta, nimittäin monella kalareissulla on käynyt niin, että porukka erkaantuu toisistaan ja täten yhteyttä ei välttämättä saa lainkaan, varsinkaan jos sattuu liukastumaan ja kaatumaan veteen saattaen puhelimensa epäkuntoon, kun tuohon yhtälöön lisätään esimerkiksi isompi haava tai nilkannyrjähdys niin mitä sillon voi tehdä muuta kuin huutaa apua? Noh, mitä jos huutaisikin koiraa joka juoksee paikalle nopeammin kuin ihminen ja pääsee vaikeaankin maastoon ripeästi? Onnilla kulkee siis ensiapulaukusto sekä radiopuhelin 10km kantamalla ja tällä voi ottaa minuun yhteyden sekä lähettää koordinaatit hätäsignaalina ja löydän perille nopeasti auttamaan, koirani myös osaa hakea apua, tästä syystä hädässä oleva irrottaa liivit ja lähettää koiran luokseni ja johdattaa perille. Koirani myös kävelee jatkuvasti ystävieni väliä, voin kutsua hänet luokseni myös radiopuhelimella.

6 kommenttia "”Molle” liivi koiralleni Onnille"

    • Icefang nimellä löytyy Amazonista, alista sekä monista muista verkkokaupoista 🙂 Alahan seuraajaksi niin saat sitten informaatiota kun varustan nuo liivit molleilla ja esittelen mitä tärkeitä välineitä laukkuihin tulee!

    • Pena666 Alibaban expressistä tilasin. En tilannut Amazonista enkä sieltä tule koskaan tilaamaankaan.

Vastaa