Riuttaskorpi Haukijärven nuotiopaikka 12.5.2018

Ole hyväkirjaudu sisään tai rekisteröidypitääksesi viestistä.
Tarinat

Lähdimme Riuttaskorven Haukikalliolle viettämään kesäpäivää kalastamisen ja rentoutumisen merkeissä. Mukana Henry, Henri, Saija, Ida sekä koirat Olli, Onni ja Hanna. Päivää ennen reissua totesin töissä, että eihän kalastusvermeet mahdu fiksusti kyytiin ja täten käytiinkin aamuvarhain hakemassa Tori.fi:stä löydetty suksiboxi lempäälästä kalastusvermeitä varten ja siitä poimittiin muut kyytiin ja ripeä kaupassa piipahdus ja kohteeseen.

1

Salaattia ja makkaraa

Hyvä välipala salaatin ja makkaran höystämänä, tällä reissulla ei tehty lättyjä eikä kaakaota, koska meillä oli suhteellisen tiukka aikataulu sitten kuitenkin kun viihdyttiin niin hyvin, että panostettiin lepisti ottamiseen ja kalasteluun.
2

3

4

5

Näköalatorni on muutes suljettu!

Täältä löytynee hulppean hieno näköalatorni, mutta on niin järjettömän huonossa kunnossa, että alimmatrappuset sahattu ja suljettu, toki olen aikoinaan silti kiivennyt tuonne torniin, vaan enpä lähtisi itsekkään enään kokeilemaan. Toivottavasti kunnostetaan piakkoin, nimittäin näköalat olivat hulppeat!
6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Aluetta ehkä alettu korjailemaan?

Pitkospuut olivat revitty pois ja kasattu paikkapaikoin järventuntumaan kenties kerättäväksi veneeseen, siispä ''polku'' oli suhteellisen huono kävellä, mutta parempi se oli kuin lahonneet yllätyspitkokset lahoavine kohtineen. Toivottavasti uudet tulevat pian ja alue saataisiin huippukuntoon! :)
16

Tulihan sitä kalaakin!

Henry nappasi ensin hauen ja avasi pistetilinsä, se sai vapauden päästä takaisin järveen, mutta seuraava olikin ottanut koukusta niin pahaa osumaa, että päätyi nyljettäväksi. Henryn pistetili siis 2 ja me muut 0. Onhan se helppo voittaneena hymyillä!
17

Reactions

0
0
0
0
0
0
Olet jo reagoinut tähän viestiin.

Vastaa