Onni ja Toude jäljestämässä

Ole hyväkirjaudu sisään tai rekisteröidypitääksesi viestistä.
Video

Netistä muutaman rivin vinkkejä lukeneena päättettiin lähteä Onni haukun kanssa kokeilemaan jäljestämistä. Mielestäni sujui ihan hyvin täysin kokemattomana kun kumpikin oli ja kyllä tästä varmasti saadaan kiva omatoiminen harrastus.

2 kommenttia “Onni ja Toude jäljestämässä

  1. Kiva katsoa taas! Vähän samalla lailla aloitin joskus itse. Suoraan aika vaativalle pohjalle eli soralle ja metsään. Onni on selvästi hyvä! En itse ole edelleenkään mikään mestari, mutta jotain olen oppinut vuosien varrella. Tekisin nyt sinuna ns. makkararuudut, metri kertaa metri, sinne makkaraa tm. herkkua piiloon. Hmm, tämä on muuten niin iso juttu, että varmaan on parempi mennä johonkin ryhmään, missä neuvotaan ihan kaikki. Jos tässä alkaa kirjoittamaan, tulee pieni opus. Jäljestys on tosi kivaa, vaikka tekisi omaksi ilokseen. Onnissa kyllä varmaan ainesta ihan kisatouhuihin. Että parempi jos joku viisaampi neuvoo!

    • Kiitos vinkeistä kovasti! Harkitsen kyllä vahvasti tätä ryhmä hommaa ja mietin, että saisinko jonkin kouluttajan videoille mukaan että mentäisiin asteittain läpi tätä hommaa. Onnin luonne on kyllä huippu, seropi jossa kaiketi Stabbia ja Borderia on aikas hyvä paketti, intoa riittää käytännössä ihan mihinkä vaan, oppii myös järjettömän nopeasti uudet jutut ja on superinnoissaan onnistuessaan, edellinen edesmennyt puolestaan kiinnostui keskenään jolkottelusta, hyvästä ruoasta sekä sohvalla köllöttelystä ?

Vastaa