Helvetinjärven kansallispuisto Heinälahti 21.7.2018 (Kalareissu)

Ole hyväkirjaudu sisään tai rekisteröidypitääksesi viestistä.
Tarinat

Tänään 22.8 tuli mieleen tämäkin reissu, että voisihan näitä pikkureissujakin toki julkaista kun tällä sivustolla joitakin julkaisuja on luettu tuhansiakin kertoja.

Siis 21.7 lähdettiin muutaman kaverin kanssa kalasteleen ja tietysti oli Hanna sekä Onni mukana reissulla, eli tämä on tälläistä yhdistettyä tuplaharrastamista, koirien kanssa lenkki sekä hengailua kalastamisen yhteydessä. Nykyään tosiaan ei tuota vanhempaa haukkua eli Hannaa ole, mutta Onnin kanssa pärjäillään upeasti ja nuoreksi koiraksi on jo oppinut paljon uusia asioita, niin siskoltaan opittuna / sitten itse oppineena, myöskin Hannan lopettamisen jälkeen Onnin elämämuuttui paljon, siitä tuli itsevarmempi, rauhallisempi kuin myös fiksumpi, nykyään se miettii ja myös turhanpäivänen haukkuminen ja paimentelunäykkiminen loppui kuin seinään.

1

Ahventa huijjaamassa

2

Hanna tähyilee järvelle missä ikinä kala käykään pinnassa

Hannalla oli sellainen jännä juttu, että se tiesi aina mitä ollaan tekemässä, se osotti kuonollaan siihen suuntaan missä kala hyppäs ja haukahti kun virvelillä heitti ja odotti innoissaan että tarttuuko, se osas myös siirtyä pois edestä ja jännitti sivummassa ja tuli luokse kun kala oli hoideltu.
3

Onnilla hiukan hukassa että hä?

Onni ei tuolloin oikein tiennyt mistään mitään, ihan kujalla aina ja halusi vain riehua ja temmeltää :D Tässäkin kuvassa katse on johonkin juurakkoon, missä varmasti on sen mielestä jotakin hyvinkin jännittävää.
4

5

6

7

8

9

10

11

Ukkonen ehti yllättämään

Vedenpinta oli tuolloin tooooodella matalalla, miltein 60-70cm tavanomaisesta ja nyt kesähän olikin todella kuuma ja vähäsatainen. Kuitenkin yhtäkkiä päälle ilmestyi ukkospilviä ja viriteltiin tarppi sateensuojaksi kallionpäälle ja siellähän oltiin niin koirat kuin kalamiehetkin ruokaa tekemässä. Sade onneks hellitti pikkuhiljaa ja jatkettiin osittain pienessä tihkussa kunnes jälleen aurinko alkoikin paistamaan. Pientä ahventa tuli, suuremmat pysyttelivät kauempana tuolla kerralla, eli reissu kiva mutta saalista ei varsinaisesti tullut.

Reactions

0
0
0
0
0
0
Olet jo reagoinut tähän viestiin.

1 kommentti “Helvetinjärven kansallispuisto Heinälahti 21.7.2018 (Kalareissu)

Vastaa